Vores services

Vi har skrevet lidt om vores services, men du er selvfølgelig altid velkommen til at
booke et uforpligtende møde hvor vi taler om mulighederne med dig.

Regnskab

Vores regnskabsydelser er en fås som enten en delløsning eller all inclusive. Dette taler vi om på opstartsmødet og du kan se prisforskellen på siden med priser.

Læs mere om Regnskab

SoMe Manager

Vi ved hvor svært de sociale medier kan være at holde opdateret, og vi ved hvor tidskrævende det er. Derfor har vi vores egen Social Media Manager som varetager både vores egne kanaler, men også vores kunders som ikke selv har råd til en fuldtidsansat.

Læs mere om SoMe Manager

Kassesystem

Vi er FlexPOS forhandler og tilbyder en af markedets stærkeste POS løsninger med mulighed for kundeklubber og integrationer til e-conomic og woocommerce.

Læs mere om FlexPOS

Hjemmeside

Vi har valgt at tilbyde udvikling af hjemmesider, da de i dag udgør en vital del af forretningen synes vi det giver mening at integrere den med eventuelle andre systemer. Læs mere om hvad der er af muligheder til din nye hjemmeside.

Læs mere om Hjemmesider

Selvbetjeningsskærm

Vi har sammensat en selvbetjeningsløsning som snakker sammen med FlexPOS og E-conomic til café, takeaway og restauration. Vi mener dette er fremtiden indenfor on-site bestilling af mad.

Læs mere om Selvbetjeningsskærmen

Webshop

Vi benytter vores interne 86 pkt. checkliste til udarbejdelse af din webshop for at sikre en konverterings- og brugervenlig shop. Det er nemlig super vigtigt. Vi integrere ligeledes din webshop med e-conomic, shipmondo og sætter din fragtprinter op.

Læs mere om Webshops

Spørg os endelig

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores services, så tøv ikke med at kontakte os.

Udfyld formularen nedenfor og vi vender retur hurtigst muligt.

  Contact

  Bliv Digital

  Du er mere end velkommen til at kontakte os for at se og høre mere om vores ydelser. Vi har vores demo-store hvor du kan prøve både selvbetjeningsskærmen og kassesystemet samt høre mere om vores digitale integrationer til dit regnskab.

  Apino ApS

  Østre Gjesingvej 3
  6715 Esbjerg N

  info@apino.dk
  CVR: 40193154

  Her bor vi

  Du finder os her på kortet. Vores indgang er til højre når du ankommer på adressen.

  Telefontiden er 9 – 16 alle hverdage.

  Ved fysiske møder bedes du booke et møde her.

  Services

  Informationer

  Fang os her

  Contact