7. februar 2020 Glenn Skovby

Årsafslutning

Det nærmer sig sommerferieplanlægning, men du har stadigvæk ikke lige fået afsluttet sidste års regnskab. Det fortæller den email du lige har fået fra SKAT som minder dig om at du skal huske at indberette tal.

Det er noget som virkelig kan ødelægge en god fredags-humor, men det behøver altså ikke være så kompliceret.

Vi har lavet en lille guide til hvad du hovedsageligt skal igennem for at kunne gennemføre en årsafslutning.

 

Bogføring og bankafstemning

Sørg for at få bogført alle posteringer vedrørende 2019 og afstem herefter din bankkonto i regnskabet pr. 31/12. Denne skal have samme saldo som i banken. Hvis den ikke stemmer, så har du enten bogført noget, der ikke er betalt i 2019 eller også mangler at bogføre noget.

For at løse en sådan problematik skal du sammenligne posteringerne fra 2019 i regnskabet med banken, dette kan gøres i de fleste regnskabsprogrammer direkte under Bankafstemning.

 

Lav kontoafstemning

Herefter skal alle konti i balancen afstemmes lige fra gæld og skyldige poster til kunde tilgodehavende og aktiver. Lav dokumentation herfor til alle konti og opdel i en mappe på skrivebordet. Så er du klar til revisoren skal overtage.

Få vores gratis materialeliste til årsregnskab udfyld formularen og vi sender dig materialelisten så hurtigt vi kan.

 

Afslut og overfør din åbningsbalance

Når du har lavet dokumentation for hele året og har fået godkendt regnskabet hos revisoren kan du nu begynde at lave faktisk regnskabsafslutning.

Dette kan gøres ved af finde en vejledning til det økonomiprogram du bruger.

Der er selvfølgelig flere ting i en årsafslutning end disse, men det er en rigtig god start at samle nogle af disse ting ind løbende, for hvis det først påbegyndes i juni måned, så har man travlt.

Hvis du allerede nu begynder at blive forpustet, så lad os stå for dit regnskab til en fast månedlig pris. Vi tager os af din bogføring, moms, årsregnskab og evt. spørgsmål i relation hertil.

Skal vi stå for klargøring af dit årsregnskab til revisor eller indberetning hvis du ikke har revisionspligt og regnskabsåret allerede er afsluttet, så kan du kontakte os for et tilbud herom.

 

Kontakt os

Vi kan altid kontaktes både pr. telefon og email, vi tilbyder også fjernsupport via software til onscreen hjælp og ligeledes fysiske møder på vores kontor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Contact

Bliv Digital

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at se og høre mere om vores ydelser. Vi har vores demo-store hvor du kan prøve både selvbetjeningsskærmen og kassesystemet samt høre mere om vores digitale integrationer til dit regnskab.

Apino ApS

Østre Gjesingvej 3
6715 Esbjerg N

info@apino.dk
CVR: 40193154

Her bor vi

Du finder os her på kortet. Vores indgang er til højre når du ankommer på adressen.

Telefontiden er 9 – 16 alle hverdage.

Ved fysiske møder bedes du booke et møde her.

Services

Informationer

Fang os her

Contact